Hoe maak ik een afspeellijst?

Je kunt een afspeellijst creëren als je templates hebt die je toe kunt voegen aan je afspeellijst. Om meer te leren over het maken van templates, klik hier.

EEN AFSPEELLIJST MAKEN

1. Selecteer [Nieuwe Afspeellijst] op je dashboard.
2. Geef een naam aan je afspeellijst in het veld naam van afspeellijst.
3. Aan de rechterkant kun je de oriëntatie van de afspeellijst bepalen. Voor meer informatie over oriëntatie, klik hier. Mainusers en subusers hebben hier ook de mogelijkheid om shuffle aan te zetten voor de afspeellijst.
4. Nu ga je templates toevoegen aan je afspeellijst. Aan de rechterkant vind je tabbladen welke verschillende soorten fragmenten bevatten. Je kunt wisselen tussen de tabbladen en een voorbeeld van elk fragment bekijken door op de afbeelding te klikken. Je kunt een fragment toevoegen aan je afspeellijst door hem naar links te slepen. Je kunt de volgorde bepalen door het fragment op een bepaalde plek in te voegen. Als het fragment geplaatst is heb je ook nog de mogelijkheid om hem omhoog of omlaag te slepen.
5. Sla de afspeellijst op.

playlistEN

Als de afspeellijst klaar is, kun je hem gaan programmeren.
Klik hier voor meer informatie over programmeren voor single users.
Klik hier voor meer informatie over programmeren voor mainusers en subusers.