Hoe programmeer ik mijn afspeellijst als single user?

Je kunt een afspeellijst programmeren nadat je er een hebt gemaakt. Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspeellijst.

Het programmeren van een afspeellijst voor mainusers en subusers is anders. Klik hier voor meer informatie hierover. Indien je een single user bent en graag wilt kunnen programmeren als een mainuser, dan kunnen we je account voor je omzetten. Als dit gebeurt, zullen de afspeellijsten na de omzetting niet meer geprogrammeerd staan (je moet ze dan opnieuw programmeren). Om je account om te laten zetten, kun je een email sturen aan de Klantenservice.

EEN AFSPEELLIJST PROGRAMMEREN

1. Ga naar [Programmering] en naar [Programmeer afspeellijsten] links in het menu. De kalender komt tevoorschijn.
2. Bovenaan zie je de hardware waar je de afspeellijst voor gaat instellen. Om een afspeellijst te programmeren, sleep je een afspeellijst van de linkerkant in de kalender.

playlists1-1
3. Zet de afspeellijst neer op de dag dat de afspeellijst moet beginnen met afspelen. Hij programmeert automatisch van die dag zonder einddatum (oneindig). Als je de afspeellijst wil activeren op je scherm, klik je op [Synchroniseren] naast de hardware en de afspeellijst wordt binnen 10 minuten zichtbaar op het scherm. Als je voor een specifieke tijd of datum wil programmeren, ga dan naar stap 4.

playlists2
4. Klik op het kalendericoontje in de afspeellijst als hij in de kalender staat. Een pop-up opent automatisch waar je een startdatum met starttijd en einddatum met eindtijd kunt invullen. Je kunt dit handmatig invullen of door op het kalender icoontje te klikken en de data te selecteren in de pop-up die verschijnt. Als je klaar bent, klik je op [Klaar!] en daarna op [Synchroniseren]. De afspeellijst wordt binnen 10 minuten op het scherm getoond.