Wat is het verschil tussen de oriëntaties landscape en portrait?

De oriëntatie van jouw fragmenten, afspeellijsten en hardware zijn gebaseerd op de oriëntatie van je scherm. De oriëntatie van je scherm kan landscape of portrait zijn.

LANDSCAPE
Een landscape scherm hangt aan de muur met de langste kant in de breedte. Je kunt fragmenten creëren vanuit de nieuw fragment pagina met de oriëntatie landscape. Als je een afspeellijst maakt, kun je de oriëntatie landscape selecteren en de mediaspeler die is gekoppeld aan het scherm moet ook op oriëntatie landscape staan.

PORTRAIT
Een portrait scherm is een kwart naar rechts gekanteld in vergelijking met een landscape scherm. Het scherm hangt dan met de langste zijde in de hoogte. Als je een portrait scherm gebruikt, is het belangrijk dat de originele onderkant van het scherm aan de linkerkant staat (het logo aan de onderkant van het scherm moet aan de linkerkant komen te staan). Als je hem de andere kant op draait, dan verschijnen de fragmenten op de kop. Je kunt fragmenten van de nieuw fragment pagina aanmaken met de oriëntatie portrait en de mediaspeler die is gekoppeld moet op oriëntatie portrait staan.

Klik hier voor informatie hoe je de oriëntatie kunt aanpassen.