Wat zijn fragmenten?

Een fragment is een video die je hebt gemaakt vanuit onze selectie van templates. Klik hier voor meer informatie over het maken van fragmenten. Alle fragmenten die je hebt gemaakt, kun je vinden in de fragmentenbibliotheek.

Clip Library

Nadat je fragmenten hebt gemaakt, kun je een afspeellijst maken. Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspeellijst. De fragmenten worden geplaatst in de afspeellijst. Hierna kun je de afspeellijst programmeren en verschijnen de fragmenten op je scherm.

Een fragment bestaat uit verschillende elementen, zoals tekst, afbeeldingen, animaties of een video. Deze kunnen ingevuld worden met je eigen input, door de stappen in de Creation Station te volgen. Klik hier voor meer informatie over de Creation Station.