Hoe programmeer ik mijn afspeellijst als mainuser of subuser?

Je kunt een afspeellijst programmeren nadat je een afspeellijst hebt gemaakt. Voor meer informatie over het maken van een afspeellijst, klik hier.

Het programmeren van een afspeellijst gaat anders voor mainusers en subusers dan voor single users. Voor meer informatie over het programmeren van een afspeellijst voor single users, klik hier.

IK WIL EEN AFPEELLIJST OP ALLE MEDIASPELERS GEDURENDE DE HELE DAG LATEN AFSPELEN

1. Ga naar de afspeellijst die je wilt programmeren, door op [Beheer Afspeellijsten] te klikken op het dashboard en vervolgens in de afspeellijst te klikken op [Opslaan en Programmeren]. Je wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina waar je kunt programmeren.

playlists3
2. Als je de afspeellijst wilt laten spelen op alle dagen en alle mediaspelers in jouw account, vink je de checkbox aan bij speel gedurende alle dagen op alle mediaspelers. Klik vervolgens op [Opslaan] of [Activeer] onderaan de pagina. Met activeer wordt de afspeellijst gelijk geactiveerd.
3. Ga naar [Mediaspelers] en vervolgens naar [Overzicht Per Mediaspeler] en klik op [Synchroniseer alle spelers]. Binnen 10 minuten verschijnt je afspeellijst op het scherm.

schedule

IK WIL MIJN AFSPEELLIJST OP SPECIFIEKE TIJDEN/DAGEN LATEN AFSPELEN

Je kunt ook bepaalde instellingen doen voor het afspelen van je afspeellijst op het scherm. De opties:
– Programmeren gebaseerd op tijden. Voor meer informatie hierover, klik hier.
– Programmeren gebaseerd op data. Voor meer informatie hierover, klik hier.
– Programmeren gebaseerd op dagen. Voor meer informatie hierover, klik hier.
– Programmeren gebaseerd op locatie. Voor meer informatie hierover, klik hier.
– Programmeren gebaseerd op spelergroepen. Voor meer informatie hierover, klik hier.
– Programmeren gebaseerd op spelers. Voor meer informatie hierover, klik hier.

Je hebt ook de mogelijkheid om meerdere bovengenoemde opties tegelijk te gebruiken.