Op maat gemaakte koppelingen: Kinderdagverblijf groepen

Deze widget is gebaseerd op een schermindeling. Klik hier voor meer informatie over schermindelingen. Deze widget toont de groepen van een kinderdagverblijf en welke activiteit ze aan het doen zijn. Onderaan het scherm is een tickertape zichtbaar en op de rest van het scherm verschijnt de geprogrammeerde content vanuit de afspeellijst.

Oyas_Schermindeling_design2

Deze widget kan worden gebruikt in combinatie met de QuickEdit tickertape. Klik hier voor meer informatie.