Hoe we jouw content op maat maken

Doorloop-afbeelding-creatie-template6We bieden de mogelijkheid om content op maat te maken voor jou. Wil je een bestaande template op maat in je eigen huisstijl zetten? Of heb je een idee voor een geheel op maat gemaakt template? Of heb je een RSS feed die je graag op het scherm wilt tonen? We kunnen dit voor je maken en volgen daarbij onderstaand stappenplan:

Hieronder wat voorbeelden van bestaande op maat gemaakte templates voor andere klanten:
Auto included widget voor het tonen van occasions. Klik hier voor meer informatie.
Kinderdagverblijf groepen voor het tonen van welke groep zich waar bevindt. Klik hier voor meer informatie.
Movie info voor het tonen van informatie van films die draaien in jouw bioscoop. Klik hier voor meer informatie.
Get-a-ticket voor het tonen van informatie over theatervoorstellingen. Klik hier voor meer informatie.
Groepslessen voor het tonen welke groepslessen staan gepland voor vandaag. Klik hier voor meer informatie.
Queuing system voor het tonen wie er als volgende aan de beurt is en aan welke balie zij terecht kunnen. Klik hier voor meer informatie.
Twitter template voor het tonen van Twitter berichten met een bepaalde hashtag. Klik hier voor meer informatie.

Neem contact op met het Servicecenter voor alle mogelijkheden en prijzen.