Kan ik het narrowcasting systeem gebruiken met een Private Label?

Ja dit is mogelijk! We kunnen de login url en het logo in de portal aanpassen, zodat je het als Private Label kunt gebruiken.

HOE WERKT HET?

Nadat je de DNS instellingen hebt gedaan, kunnen wij deze toevoegen in ons systeem. Vervolgens dient er een beveiligingscertificaat geactiveerd te worden via een link in je mail. Hierna kunnen we de DNS koppelen aan je account (en accounts van je bestaande gebruikers) en je kunt inloggen met je eigen Private Label.

HOE VRAAG IK DIT AAN?

Er zijn wat stappen die worden doorlopen om een Private Label te maken:
1. Vraag een Private Label aan bij de Klantenservice. Je ontvangt een offerte en nadat deze is getekend gaan we verder met stap 2.

2. Je dient de volgende informatie te sturen naar de Klantenservice:
– Bedrijfsnaam
– Straatnaam, huisnummer, postcode, plaats, provincie en land
–  Mailadres waar het beveiligingscertificaat heen kan (het moet starten met hostmaster@ of administrator@; het mag geen persoonlijk mailadres zijn)
– Telefoonnummer
– KVK nummer
– Logo (in .PNG formaat) met 54px hoogte (voor de breedte zijn geen vereisten)
– Contactgegevens van de persoon die we kunnen bereiken over de DNS instellingen of het certificaat

3.  Vraag je webmaster om de volgende DNS instellingen te doen:
Name                            Type               Content                                 TTL
[your chosen DNS]    CNAME            manager.cms-ds.com        3600

4. Geef de Klantenservice informatie over de DNS die je hebt ingesteld

5. Accepteer het beveiligingscertificaat dat is gestuurd via de mail door op de actievatielink te klikken

6. Klantenservice koppelt je accounts aan de nieuwe DNS

Klantenservice kun je bereiken via mail.

Ben je ook geïnteresseerd in de mogelijkheid om demo accounts aan te vragen via je website? Klik hier voor meer informatie.