Op maat gemaakte koppelingen: Queuing Management System

Alphega_Volgnummer_Weer-ENG-

Het Queuing Management System toont op het scherm welke klant er als volgende aan de beurt is en aan welke balie deze terecht kan. Een pop-up verschijnt als een klant klaar is bij een balie en de volgende daar geholpen kan worden. Dit werkt in combinatie met een nummer wat de klant trekt bij binnenkomst en op deze manier wordt de rij bepaald. Naast informatie over nummers en balies, wordt er op het scherm ook een tickertape getoond en laat hij de geprogrammeerde content van de afspeellijsten zien. De achtergrond kleur en de tekstkleur kunnen ingesteld worden door de gebruiker.

Deze koppeling werkt in combinatie met het volgnummersysteem van Comsysco, Qmatic, Evalu8 of Apotheek Partners.