Op maat gemaakte koppelingen: movie info

Door een koppeling met een RSS feed worden de eerstvolgende films getoond die in het theater afspelen met daarbij informatie over de betreffende film (omschrijving, duur en starttijd), een afbeelding van de film en informatie in welke zaal de film speelt. Dit kan per speler geactiveerd worden. Deze film info kan niet geprogrammeerd worden; hij komt automatisch in de bestaande afspeellijst voorbij op het scherm.

movie