Op maat gemaakte koppelingen: get-a-ticket

Get-a-ticket wordt geactiveerd door een API die de 9 eerstvolgende voorstellingen toont die in het theater plaatsvinden. Het toont informatie over de voorstellingen met daarbij een afbeelding. Het is gekoppeld aan de mediaspeler. Het wordt getoond tussen de geprogrammeerde content door. Get-a-ticket kan niet worden geprogrammeerd; hij komt automatisch voorbij op het scherm. De koppeling kan op elk gewenst moment uitgezet worden.

cool-320x565