Op maat gemaakte koppelingen: content gebaseerd op weer en temperatuur

Dit template update informatie over het weer en toont content dat is gekoppeld door de gebruiker aan de temperatuur. Je kunt er ook voor kiezen om de content op een bepaald tijdstip te tonen, bijvoorbeeld alleen in de ochtend of in de middag.

Als je bijvoorbeeld een actie hebt voor smoothies kun je het zo instellen dat hij alleen afspeelt in de ochtend als het boven de 20 graden is.