Kan ik nieuwsitems op het scherm tonen?

Het is mogelijk om verschillende soorten nieuwsitems op je scherm te tonen.

WAT VOOR NIEUWSITEMS KAN IK TONEN?

1. Op de nieuw fragment pagina is er een categorie ‘newsroom‘. Hier vind je verschillende nieuwsitems die je toe kunt voegen aan je afspeellijst en kunt tonen op het scherm. Voor een compleet overzicht van alle nieuwsitems, ga je naar [Media] en dan naar [Fragmenten] in het linkermenu. Klik op het tabblad [Newsroom]. Per categorie kun je nieuwsitems vinden, welke variëren van weersvoorspelling tot sport nieuws
    Alle nieuwsitems uit de Newsroom worden real time geüpdatet, dat betekent dat je altijd het meest recente nieuws ziet.
  2. Op de nieuw fragment pagina is er een categorie ‘Nujournaal templates’. Hierin vind je één Nujournaal item dat in een video van 1 minuut de headlines van de dag in beeld brengt. Dit algemene nieuwsitem wordt door Nu.nl 2 keer per dag geüpdatet. Je kunt dit fragment aanmaken en in de afspeellijst slepen, voor meer informatie over het creëren van een afspeellijst klik hier.

HOE TOON IK DE NIEUWSITEMS UIT DE NEWSROOM OP HET SCHERM?

1. Ga naar je afspeellijst via [Beheer afspeellijsten] of maak een nieuwe afspeellijst aan met [Beheer afspeellijsten] via het dashboard.
2. Druk aan de rechterkant op het tabblad [Newsroom].

Easyscreen.tv Nieuwe afspeellijst Help mij

3. Klik op een categorie.
4. Sleep newsroom item naar de afspeellijst. Zodra je het item neerzet, opent zich de Creation Station. Meer informatie hierover vind je hier.
5. In de eerste stap kun je een naam invullen voor het item. Vul in de volgende stappen de vereisten velden in.
6. Druk op [Opslaan] in de laatste stap.

Je kunt nu je afspeellijst programmeren. Voor meer informatie over het programmeren van een afspeellijst als mainuser of subuser, klik hier. Voor meer informatie over het programmeren van een afspeellijst als single user, klik hier.

Ik kan niet de nieuwsitems vinden die ik nodig heb

Als u niet uw benodigde nieuwsitems kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Mogelijk kunnen we voor u een nieuws item creëren. We kunnen ook dit nieuws item integreren binnen een template met uw merk. Voor meer informatie klik hier.