Hoe programmeer ik mijn afspeellijst op data als mainuser of subuser?

Je kunt programmeren op data als mainuser of subuser door de onderstaande stappen te volgen. Als je als single user je afspeellijst op data wilt programmeren, klik hier.

PROGRAMMEREN OP DATA

1. Ontvouw het dataveld, door te klikken op het plusje naast ‘Voeg een datum slot toe (vul een start-en einddatum in’.
2. Vul een startdatum en einddatum in in de daarvoor bestemde vakjes. Het vinkje aan de linkerkant van de data wordt hiermee automatisch aangevinkt.
3. Je kunt meerdere datumsloten toevoegen door op het plusje te klikken aan de rechterkant van het datumveld. Je kunt een datumslot verwijderen door op het minnetje te klikken.

time

Benieuwd naar andere programmeermogelijkheden? Klik hier.