Hoe kan ik programmeren via het Partner Panel (advertentietool)?

WAT IS HET PARTNER PANEL?

Het Partner Panel is een account waarin een partner zijn gebruikers kan beheren. Klik hier voor meer informatie hierover.

PROGRAMMEREN IN PARTNER PANEL

Deze functionaliteit kan geactiveerd worden door Klantenservice zodat jij vanuit het Partner Panel fragmenten kunt aanmaken en programmeren voor je gebruikers. Dit werkt niet zoals regulier programmering; het is bedoeld om advertenties op het scherm te tonen. Deze advertenties komen dan tussen de reguliere content van je gebruikers door. Op deze manier ben je zeker dat advertenties van jouw adverteerders een x aantal keer per uur voorbij komen op de schermen van gebruikers.

HOE HET WERKT

Vanuit het Partner Panel maak je één of meerdere fragmenten op de Nieuw Fragment pagina. Als je ze hebt aangemaakt, verschijnen ze in de fragmentenbibliotheek. Vanuit hier heb je de mogelijkheid om de fragmenten te delen met jouw gebruikers als je dit wenst. Klik hier voor meer informatie hierover.

Je kunt vervolgens een afspeellijst maken met fragmenten op de Nieuwe Afspeellijst pagina. Als je klaar bent met het maken van de afspeellijst, kun je hem opslaan en programmeren. Je komt op de programmeerpagina waar je kunt programmeren op:
– specifieke data
– specifieke tijden
– dagen van de week
– specifieke spelers
– aantal keer per uur dat de advertenties voorbij moeten komen

Je dient minimaal één speler te selecteren waar de programmering op af moet spelen om de programmering op te kunnen slaan. De spelers worden getoond met de namen van de accounts waar ze aan gekoppeld zijn erachter, zodat je weet om welke gebruiker het hier gaat. Je kunt alleen op spelers koppelen die zijn gekoppeld aan gebruikers die vallen onder jouw Partner Panel.

Je kunt ervoor kiezen om de afspeellijst op te slaan of te activeren. Als je hem activeert, zal hij gelijk afspelen na het synchroniseren van de spelers. Als je hem alleen opslaat, dan wordt de afspeellijst niet afgespeeld op het scherm totdat je hem hebt geactiveerd.

De afspeellijst komt het aantal keer per uur wat je hebt ingesteld voorbij op het scherm van de gebruikers. De fragmenten tonen tussen de reguliere content van de gebruiker door. Als de advertenties beginnen met afspelen, wachten ze eerst tot een al spelend fragment afgelopen is, zodat deze niet wordt afgebroken. Als de afspeellijst klaar is, dan vervolgt de reguliere programmering van de gebruiker. Het eerstvolgende fragment start nadat het laatste advertentiefragment is afgelopen.

Als je de advertentietool wilt activeren, kun je contact opnemen met de Klantenservice.