Hoe kan ik mijn afspeellijst programmeren met tijdsinstellingen als mainuser of subuser?

Als je een mainuser of subuser bent, moet je de volgende stappen volgen om je afspeellijst gebaseerd op tijd te programmeren (de afspeellijst wordt geactiveerd op een ingestelde tijd en stopt ook op een ingestelde tijd). Als je een single user bent, kun je je afspeellijst op een andere manier programmeren op tijd. Klik hier voor meer informatie hierover.

EEN STARTTIJD EN EINDTIJD INSTELLEN VOOR JE AFSPEELLIJST

1. Ontvouw het tijdveld, door op het plusje te klikken als je op de programmeerpagina zit met de tekst ‘Voeg een tijdslot toe (vul start en eindtijd in)’.
2. Vul een starttijd in en een eindtijd in de daarvoor bestemde vakjes. Het vinkje links van het tijdslot wordt automatisch aangevinkt als je tijden invult.
3. Je kunt meerdere tijdsloten toevoegen door op het plusje aan de rechterkant te klikken. Je kunt een tijdslot weghalen door op het minnetje te klikken.

time

Benieuwd naar andere programmeerinstellingen? Klik hier.