Hoe deactiveer ik mijn afspeellijst?

ACTIEVE VERSUS INACTIEVE AFSPEELLIJSTEN

Als je een afspeellijst maakt, kun je hem activeren door een programmering in te stellen. Je kunt hem ook alleen opslaan zonder te programmeren en dan is de afspeellijst inactief. Als een afspeellijst dus actief is, betekent dat hij is geprogrammeerd en afspeelt op de ingestelde dagen en tijden. Als een afspeellijst inactief is, betekent dit dat hij niet op het scherm zichtbaar zal zijn. Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspeellijst.

DEACTIVEER JE AFSPEELLIJST

1. Ga naar [Beheer afspeellijsten] onder [Programmering] in het linkermenu.
2. Kies de afspeellijst die je wilt deactiveren en klik het vinkje uit aan de rechterkant bij schakel afspeellijst uit.

inactive en

3. Als het vinkje uitstaat, is je afspeellijst inactief.
4. Om je afspeellijst weer te activeren, selecteer je het vakje en het vinkje verschijnt.
5. Vergeet niet om je hardware te synchroniseren om de wijzigingen op te slaan. Klik hier voor informatie over synchroniseren.