Hoe synchroniseer ik mijn hardware?

WANNEER MOET IK SYNCHRONISEREN?

Één keer per dag vindt er een automatische synchronisatie van je hardware plaats. Klik hier voor meer informatie hierover. Naast deze synchronisatie, kun je zelf handmatig synchroniseren wanneer je maar wilt. Je synchroniseert de hardware als je wil dat de hardware nieuwe informatie ophaalt. Bijvoorbeeld als je een fragment of afspeellijst hebt bewerkt. De wijzigingen verschijnen pas op het scherm nadat er een synchronisatie plaats heeft gevonden. Als je niet handmatig synchroniseert, worden de aanpassingen meegenomen op het moment dat de nachtelijke synchronisatie plaatsvindt. Tijdens de synchronisatie zal de hardware alle nieuwe content downloaden en dit kan leiden tot een kort zwart scherm.

HOE SYNCHRONISEER IK DE HARDWARE?

Ga naar [Mediaspelers] links in het menu en selecteer [Speler overzicht]. Aan de rechterkant van elke mediaspeler vind je een synchroniseer knop. Klik hierop om de hardware te synchroniseren.

Voor mainusers en subusers is het ook mogelijk om te synchroniseren via de pagina ‘Kalenderoverzicht’. Ga naar [Mediaspelers] en klik op [Kalenderoverzicht]. Selecteer de hardware die je wilt synchroniseren met de dropdown ‘selecteer hardware’. Klik op [Synchroniseer] aan de rechterkant van de naam van de mediaspeler. Er is ook een mogelijkheid om alle hardware in één keer te synchroniseren door te klikken op [Synchroniseer alle spelers].

Als single user heb je ook nog een mogelijkheid om je hardware te synchroniseren vanuit de programmeer afspeellijst pagina. Ga naar [Programmering] en klik op [Programmeer afspeellijst]. Kies de hardware die je wilt synchroniseren in de dropdown ‘selecteer hardware’. Klik op [Synchroniseer] aan de rechterkant van de naam van de hardware.

Easyscreen.tv-synch