Hoe kan ik mijn afspeellijst programmeren op locatie als mainuser of subuser?

Je kunt programmeren op locatie door onderstaande stappen te volgen. Als single user is het niet mogelijk om te programmeren op locatie.

PROGRAMMEREN OP LOCATIE

1. Op de programmeerpagina vind je onderaan ‘locaties’
2. Klik in het lege veld van stad, provincie en/of land en je krijgt de locaties die je kunt kiezen. Als je geen locaties hebt ingesteld in je mediaspelers, krijg je geen opties. Klik hier voor meer informatie over het instellen van locaties op je mediaspeler.

Benieuwd naar andere programmeermogelijkheden? Klik hier.