Hoe programmeer ik een afspeellijst voor bepaalde dagen van de week als mainuser of subuser?

1. Ga naar de afspeellijst die je wilt programmeren door links te klikken op [Beheer afspeellijsten] op het dashboard en te klikken op het kalendericoontje links van de afspeellijst. Je kunt ook eerst een nieuwe afspeellijst maken en die direct programmeren. Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspeellijst.
2. Onder het kopje dagen van de week kun je de dagen invullen.

daysoftheweek

3. Selecteer [Opslaan] en synchroniseer de mediaspeler. Klik hier voor meer informatie over het synchroniseren van hardware.

Nieuwsgierig naar andere programmeeropties? Klik hier.