Hoe kan ik een afspeellijst op een speler programmeren als een mainuser of subuser?

Je kunt een afspeellijst op een of meerdere spelers programmeren door onderstaande stappen te volgen. Voor het programmeren van een afspeellijst als single user, klik hier.

PROGRAMMEER EEN AFSPEELLIJST OP EEN MEDIASPELER

schedule

1. Op de programmeerpagina kun je spelers aan een afspeellijst koppelen door een mediaspeler aan te vinken onder het kopje spelers.
2. Aan de linkerkant kun je andere programmeerinstellingen doen, zoals tijd, data en locaties. Klik hier voor meer informatie.
3. Als alles is ingesteld, selecteer je [Programmering opslaan] of [Activeer programmering] onderaan de pagina.