Hoe koppel ik mijn hardware in mijn account?

1. Installeer de hardware. Heb je een media speler? Klik hier voor de installatiehandleiding. Heb je een Samsung Smart Signage Display? Klik hier voor de installatiehandleiding.
  2. Zet het configuratiebestand (zie https://drive.google.com/file/d/0ByW3dm7qli6EejFMX1Y5bDRFeFU/view?usp=sharing) op een lege, FAT 32 geformatteerde USB-stick.
  3. Stop de USB-stick in één van de USB-poorten van de mediaspeler. Er verschijnt een melding in beeld dat data gekopieerd wordt.
  4. Deze melding verdwijnt na een paar seconden en de mediaspeler start opnieuw op. De USB-stick kan verwijderd worden.
  5. Na het opstarten verschijnt er een melding “no playlist” in beeld. De mediaspeler is nu online. Op de onderkant van de mediaspeler wordt een MAC ID gemeld. Communiceer deze naar je leverancier zodat de mediaspeler gekoppeld kan worden aan je account.