Hoe stel ik zomertijd/wintertijd in mijn Samsung Smart Signage Display in?

Er is een instelling in het scherm waarmee je de tijd van het scherm automatisch kan laten aanpassen als de wintertijd en zomertijd in gaat. Deze instelling kun je vinden door te klikken op de menu/home button op je afstandsbieding en vervolgens System –> Time –> DST te selecteren. Hier zet je de instelling DST op ‘on’. Sla de instellingen op.*

*Mochten de instellingen op jouw scherm niet overeenkomen (andere versie SOC scherm of Tizen scherm), dan adviseren we je de fabrieksinstellingen van je scherm van de leverancier te raadplegen of contact op te nemen met je leverancier.