Installatiehandleiding XMP mediaspeler

VOOR WELKE HARDWARE KAN IK DEZE HANDLEIDING GEBRUIKEN?

Je kunt deze handleiding gebruiken als je een XMP mediaspelers hebt. Hij is van toepassing op alle versies (XMP3250, XMP6250 etc).

WAT VIND IK IN HET INSTALLATIEPAKKET?

• Mediaspeler
  • 12V adapter
  • Netwerkkabel(1,5m )
  • HDMI kabel (1 m)

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?

1. Een of meerdere schermen met een HDMI input waar de mediaspeler aan aangesloten kan worden.
2. Een stopcontact waar 24 uur per dag stroom op staat.
3. Een netwerkpoort met een stabiele internetverbinding gedurende 24 uur per dag.
4. Een keyboard en muis welke je in de USB poort van de mediaspeler kunt stoppen (dit is enkel nodig als je aanpassingen wilt doen in de instellingen van de mediaspeler).

INSTALLATIE STAPPEN

Als je de fragmenten in oriëntatie portrait wilt gebruiken, dan dien je het scherm waar de mediaspeler aan wordt gekoppeld 90 graden naar rechts te draaien. Zo zorg je ervoor dat de fragmenten correct worden getoond. Klik hier voor meer informatie over oriëntatie.

1. Koppel de mediaspeler in je scherm. Sluit de HDMI kabel aan op de HDMI poort op de mediaspeler. Deze poort zit naast de 12V poort aan de zijkant. Koppel nu de HDMI kabel aan het scherm. Als je een langere kabel nodig hebt, dien je deze zelf aan te schaffen.
  2. Koppel de speler aan het internet. Koppel de netwerkkabel aan de etherpoort op de mediaspeler. Deze poort zit naast de USB ingang aan de korte zijde. Koppel de kabel ook aan je modem of router. Als je een langere kabel nodig hebt, dien je deze zelf aan te schaffen. Nadat je de kabel aan beide apparaten hebt gekoppeld, moeten er groene en oranje lichtjes gaan knipperen boven de etherpoort op de mediaspeler. Als je een WiFi speler hebt, klik dan hier voor installatiestappen. Als je mediaspeler niet online komt, klik hier.
  3. Configureer je scherm. Gebruik de [source] of [input] knop op je afstandsbediening om de input te veranderen naar HDMI.
  4. Koppel de mediaspeler aan stroom.  Plug de stroomkabel in de DC12V poort op de mediaspeler en in een stopcontact. Zorg dat het stopcontact 24 uur per dag stroom levert, omdat de mediaspeler ’s nachts updates moet ophalen.
  5. Programmeer een afspeellijst en synchroniseer. Als je mediaspeler goed aangesloten is, ben je klaar om te starten! Klik hier voor meer informatie over het creëren en programmeren van een afspeellijst. Als er geen content op het scherm verschijnt 15 minuten na synchroniseren van de hardware, klik hier. Als de video’s op je scherm niet correct worden getoond, klik hier.

Als je problemen ervaart, neem dan contact op met het Servicecenter.