Hoe kan ik de Pinterest template gebruiken?

WAT IS PINTEREST?

Pinterest is een catalogus van ideeën. Met je persoonlijke account kun je allerlei informatie opslaan, zoals recepten of interieur stijlen. Kies een categorie en in jouw persoonlijke catalogus zie je alle afbeeldingen met notities van degene die hem heeft toegevoegd in Pinterest.

WAT TOONT DE TEMPLATE?

De template toont de afbeeldingen met tekst van jouw board. Per pagina worden er 5 artikelen getoond.

HOE MAAK IK DE TEMPLATE AAN?

Ga op jouw dashboard naar ‘nieuw fragment’ en zoek naar ‘Pinterest’. In de Creation Station koppel je jouw Pinterest account en vul je de board name in van het board dat je wilt tonen.

WAT ZIJN DE VEREISTEN OM DE TEMPLATE TE GEBRUIKEN?

De DNS waar je in werkt, dient beveiligd te zijn. Je kunt controleren of dit zo is, door bovenin je browser te kijken of de url waar je in werkt begint met https:// en een sloticoontje toont als je in het narrowcasting systeem bent. Indien er geen https:// wordt getoond voor de url, kun je deze toevoegen in de url aan het begin en druk je op enter. Als er in de url balk een slot met een kruis verschijnt waarbij de https:// doorgestreept is, is de url niet beveiligd. Als de site niet beveiligd is, kun je een bericht sturen aan de Klantenservice om een certificaat voor beveiliging aan te vragen voor jouw url. Wij zullen hiervoor dan een offerte voor je opstellen.

pinterest