Kan ik mijn website op het scherm tonen?

Deze widget kan gebruikt worden om live informatie van je website te tonen. We adviseren je wel om het niet te gebruiken om meer traffic op je website te genereren, omdat mensen die naar het scherm kijken meer aandacht besteden aan de informatie op de website dan het feit dat het een website is die wordt getoond. Het zal ze niet motiveren om de website te bezoeken.*

VOORWAARDEN

Je hebt een landscape scherm nodig en de website moet openbaar en gevalideerd zijn. De website URL die je invult kan beginnen met ‘https://’ of ‘http://’. De website’s X-frame opties moeten op ‘toestaan’ worden gezet om de website te kunnen tonen op het scherm. De webbouwer van de website kan je helpen met het instellen van de X-frame opties. Je website moet daarnaast iframe (inline frame) ondersteunen. Een inline frame wordt gebruikt om een document in te bedden in het bestaande HTML document.

Daarnaast zijn er wat specificaties per type mediaspeler. Klik hier voor informatie over hoe je erachter komt welk type mediaspeler jij hebt.

MBR1100, XMP6250, XMP7300
De MBR1100, xmp6250 en xmp7300 mediaspelers maken gebruik van Chrome 68.0.3440. Naast de bovengenoemde voorwaarden, moet de site ook op deze versie van Chrome werken om de website te kunnen tonen met de website widget.
TIZEN 4.0
Op de Tizen 4.0 mediaspeler wordt er gebruik gemaakt van de browser Chromium M56 met HTML5, DOM3, CSS3 en Javascript V8. Naast de bovengenoemde voorwaarden, moet de site ook met deze browser werken om de website te kunnen tonen met de website widget. Voor de volledige lijst met eisen om je eigen website op het scherm te tonen op de tizen 4.0 verwijzen we je door naar volledige lijst met specificaties voor deze web engine: https://developer.samsung.com/smarttv/develop/specifications/web-engine-specifications.html.

Indien je website voldoet aan alle eisen, maar niet (naar wens) wordt getoond, kun je contact opnemen met jouw webbouwer voor verdere ondersteuning.

Als je een beveiligde, interne of vergrendelde website hebt die je wilt tonen, kunnen wij kijken of wij deze op maat voor je kunnen maken. Klik hier voor meer informatie over op maat gemaakte content.

ACTIVEER DE WEBSITE OP HET SCHERM

Om je website te tonen, creëer je de website widget. Deze vind je op de nieuw fragment pagina in de categorie ‘your own media‘. Klik hier voor meer informatie over het maken van fragmenten. Na het maken van het fragment, kun je hem toevoegen aan de afspeellijst en hem programmeren. Klik hier voor meer informatie hierover.

* Als je meer traffic wilt genereren op je website door het gebruik van narrowcasting, dan adviseren we je om een gewone template te maken die aandacht trekt en hier de url van de website in het tekstveld te vermelden met een teaser. Op deze manier staat de website url in het midden van de aandacht and dit zorgt ervoor dat men je website wil gaan bezoeken.