Hoe toon ik een Google Sheet?

Je kunt je Google Sheet één op één tonen op het scherm met behulp van de
Website widget. Ga zo te werk:

• Klik in je Google Sheet op Bestand -> Publiceren op internet -> Publiceren. Er
    verschijnt nu een url welke je kopieert.
  • Ga naar je account en maak de Website widget aan. Hij is te vinden in de
    categorie Your Own Media.
  • In de stap waarbij je een url moet invullen, plak je de gekopieerde url.
    Als de widget is aangemaakt, kun je hem programmeren op het scherm zoals je
    gewend bent.

Houdt er rekening mee dat je beperkte ruimte op het scherm hebt om de informatie
te tonen, dus als je sheet heel veel regels bevat kan het zijn dat niet alles op het
scherm verschijnt. Ook komt hij in dezelfde opmaak op het scherm zoals je hem in
Google Sheets ziet, dus zorg dat de lay-out hier mooi en overzichtelijk is.