Kan ik de synchronisatietijd van mijn hardware veranderen?

WAAROM IS EEN SYNCHRONISATIE NODIG?

Het is belangrijk dat de automatische synchronisatie eens per dag gebeurt, zodat de nieuwe content opgehaald kan worden en de speler updates kan uitvoeren en de firmware kan updaten. Als je dus een afspeellijst voor de volgende dag hebt geprogrammeerd, zal hij gaan afspelen na deze dagelijkse synchronisatie, ook als je zelf niet handmatig hebt gesynchroniseerd.

STANDAARD INSTELLING SYNCHRONISATIETIJD

De synchronisatietijd is automatisch ingesteld door het Servicecenter. De synchronisatietijd wordt altijd ’s nachts ingepland tussen 2 en 6 uur. Op deze tijden hebben gebruikers er het minst last van, omdat de schermen niet worden gebruikt. Op het moment van synchronisatie zal de hardware opnieuw opstarten en het starting up scherm wordt getoond.

AANPASSEN SYNCHRONISATIETIJD

1. Ga naar [Speleroverzicht] links in het menu en klik op [Mediaspelers].
2. Kies de hardware die je wilt bewerken en klik op de naam van de hardware.
3. Je kunt de synchronisatietijd aanpassen via de dropdown bij [Tijdstip synchronisatie]. Selecteer een tijd.

Easyscreen.tv   Edit player Help me

4. Klik op [Opslaan].

Klik hier voor meer informatie over het handmatig synchroniseren van de hardware.