Kan ik de Samsung Smart Signage Display gebruiken om offline content af te spelen?

Ja, dit is mogelijk. Het offline gebruik werkt met MagicInfo Lite via de interne opslagruimte van je Samsung Smart Signage Display of USB stick.

HOE WERKT HET?

Magic Info Lite is een interne mediaspeler die geïnstalleerd is op de Samsung DB en DM monitoren. Het kan niet gebruikt worden op de ED monitoren. De feature van MagicInfo Lite is een aanwinst die gebruikt kan worden als de content direct moet afspelen na het aanzetten van de monitor. Omdat de MagicInfo Lite een interne mediaspeler is, is er geen externe speler nodig.

CONTENT LADEN ZONDER MAGICINFO LITE

1. Zet de content (mp4 video’s) die je wil tonen op de USB stick en doe de USB stick in de monitor.
  2. Selecteer de ‘menu‘ knop op de afstandsbediening. Ga naar ‘support‘ →’go to home‘  →’player‘.

usb1

3. Bovenaan selecteer je ‘options‘ en dan ‘send‘.

usb2

4. Hierna kun je de video’s selecteren die op de USB stick staan welke je wil tonen. Na het selecteren, klik je op ‘send‘. Het overzetten begint.

usb3

5. Nadat de overzetting klaar is, kun je de USB stick verwijderen.
6. Klik op de ‘menu‘ knop op je afstandsbediening. Klik op ‘support‘ → ‘go to home‘ →’schedule‘.
7. Ga naar kanaal 1 met de afstandsbediening en selecteer ‘add program’. Zoals je hieronder op de afbeelding ziet, opent zich een menu. In dit menu kun je de video’s koppelen die je aan het programma toe wil kennen.
8. Selecteer de checkbox ‘all day’.
9. Klik op ‘save’.

usb4

10. Klik op de ‘menu‘ knop op je afstandsbediening.  Ga naar  ‘support‘ → ‘go to home‘ → ‘player‘.
11. Klik op de optie ‘local schedule‘, nadat je kanaal 1 hebt geselecteerd. Hierna start de afspeellijst. Als je het scherm uit zet en weer aan, start hij ook automatisch weer deze afspeellijst.

Mochten de instellingen op jouw scherm niet overeenkomen (andere versie SOC scherm of Tizen scherm), dan adviseren we je de fabrieksinstellingen van je scherm van de leverancier te raadplegen of contact op te nemen met je leverancier.

CONTENT LADEN MET MAGICINFO LITE

1. Maak een map met de naam ‘magicinfoslide’ in de hoofdmap van de USB stick.
  2. Zet de video’s die je wil tonen in deze map op de USB stick.
  3. Zet het scherm aan en doe de USB stick in het scherm. Hierna zal de content automatisch worden afgespeeld. De USB stick moet in het scherm blijven om de content af te kunnen spelen.

Als er een een afspeellijst in je narrowcasting account is die je op een USB stick wil zetten, kun je de afspeellijst exporteren. Klik hier voor meer informatie over het exporteren.