Hoe kan ik de export functie gebruiken?

WANNEER GEBRUIK IK DE EXPORT FUNCTIE?

Het kan nuttig zijn om de content van je mediaspeler of een afspeellijst te exporteren, zodat je de content op een andere mediaspeler kan zetten terwijl hij offline is. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van offline hardware. Je kunt de export alleen gebruiken voor XMP mediaspelers en niet voor Samsung Smart Signage Displays. XMP mediaspelers hebben namelijk een functie om de bestanden vanuit de export te lezen als deze met een USB worden ingebracht en Samsung Smart Signage Displays niet.

Let op: widgets kunnen niet geëxporteerd worden, omdat deze live content ophalen en een verbinding met het internet vereisen.

HOE KAN IK CONTENT EXPORTEREN?

Er zijn twee manieren om te exporteren. Je kunt kiezen om alle content te exporteren die op een mediaspeler staat of alleen de content van een bepaalde afspeellijst.

Exporteren van een bepaalde afspeellijst

1. Klik op [Mediaspeler] links in het menu en dan op [Export].
2. Selecteer een speler in de dropdown.
3. Kies een datum van waar de content geëxporteerd moet worden in het vak [Datum].
4. Selecteer [Export].
5. Selecteer  [Download export].
6. Er zal een download starten en je ontvangt een ZIP bestand met de videobestanden in de SMIL map.

export

Exporteer alle content van een afspeellijst

1. Klik op [Programmering] links in het menu.
2. Kies [Beheren afspeellijst] en kies een afspeellijst voor de export.
3. In de linkerkolom kun je klikken op [Download export].
4. Er zal een download starten en je ontvangt een ZIP bestand met de videobestanden in de SMIL map.

export2