Hoe stel ik aan/uittijden van het scherm in met een mediaspeler?

VOORWAARDEN

– Er moet geen splitter zijn aangesloten op de mediaspeler (dit is een kabel die ervoor zorgt dat meerdere mediaspelers aangesloten worden aan hetzelfde scherm).
– Je mediaspeler moet van het type XMP3250 of nieuwer zijn. Klik hier voor uitleg hoe je kunt vinden welk type speler je hebt.
– Niet alle schermen zijn geschikt voor deze functionaliteit.

INSTELLEN AAN/UITTIJDEN

1. Ga naar [Speler overzicht] via [Mediaspelers] links in het menu.
2. Kies een mediaspeler waar je de tijden voor in wil stellen door erop te klikken.
3. Je kunt het instellen door een optie te kiezen via de dropdown instellingen monitor aan/uit. Je hebt hierbij drie opties:
a. Algemeen schema: De schermen moeten op dezelfde tijd elke dag aan en uit gaan.
b. Aangepaste tijden: De schermen moeten op verschillende tijden per dag aan en uit gaan.
c. Altijd aan: De schermen moet altijd aan zijn op elke dag.

4. Om de aan/uittijden in te stellen, klik je op het klokicoontje en kies je een uuraanduiding en een minuutaanduiding om tot een tijdstip te komen.

time en

5. Klik op [Opslaan] en synchroniseer je mediaspeler. Klik hier voor meer informatie hierover.