Hoe kan ik videomagazines gebruiken?

WAT ZIJN VIDEOMAGAZINES?

Videomagazines zijn digitale magazines die we elke maand updaten. Er staat informatie in over verschillende onderwerpen in en deze worden getoond met tekst en video. De videomagazines zijn gratis beschikbaar voor alle gebruikers. We hebben de volgende onderwerpen:
– Health
– Explore
– YouTube Zapservice
– Fashion
– Sport
– Music
– Games
– Movies
– Viral Vaults
– Quest Braintainment

Per onderwerp zijn er 3 videomagazines beschikbaar met verschillende informatie.

WAAR KAN IK DE VIDEOMAGAZINES VINDEN?

Alle beschikbare videomagazines kun je vinden in de fragmentenbibliotheek. Selecteer [Media] en vervolgens [Fragmenten] in het linkermenu. Vind de videomagazines onder het tabblad ander. Je kunt een voorbeeld van de videomagazines opvragen door op de afbeelding te klikken.

HOE VOEG IK VIDEOMAGAZINES TOE AAN MIJN AFSPEELLIJST?

1. Ga naar je afspeellijst via [Beheer afspeellijsten] of maak een nieuwe afspeellijst via [Nieuwe afspeellijst]. Beide opties zijn te vinden op het dashboard.
2. Als je in de afspeellijst bent, klik je op het tabblad [Anders]. De videomagazines verschijnen in de rechterkolom.
3. Sleep een videomagazine naar de afspeellijst.
4. Sla de afspeellijst op door op [Save] te klikken. Je afspeellijst verschijnt op het scherm nadat je hebt gesynchroniseerd. Meer informatie over het synchroniseren van de afspeellijst vind je hier.

videoGB-1024x526