Hoe kan ik mijn afspeellijst of fragmenten shuffelen?

GEBRUIKERS DIE HUN AFSPEELLIJST KUNNEN SHUFFELEN

Voor mainusers en subusers is het mogelijk om de afspeellijst en fragmenten te shuffelen. Dit is omdat deze vaak een algemene afspeellijst hebben welke zij willen afwisselen met de afspeellijsten van subusers of promoties en ze kunnen niet de volgorde bepalen van de afspeellijsten die staan geprogrammeerd.

JE AFSPEELLIJST SHUFFELEN

1. Vind de optie bij [Kalenderoverzicht] onder [Mediaspelers] in het linkermenu.
2. Selecteer de checkbox bovenaan waar staat willekeurige volgorde.
3. Synchroniseer de hardware. Voor meer informatie over het synchroniseren van je hardware, klik hier. Na het synchroniseren zullen de afspeellijsten en alle fragmenten in de afspeellijsten in willekeurige volgorde afspelen.

Easyscreen.tv Schedule playlists Help me

SHUFFELEN VAN FRAGMENTEN IN JE AFSPEELLIJST

1. Ga naar de afspeellijst via [Beheer afspeellijsten] links in het menu of maak een nieuwe afspeellijst aan via [Nieuwe afspeellijst] op het dashboard.
2. Klik op de schuifknop boven je afspeellijst waar staat willekeurige volgorde/volgorde en hij wordt gezet op willekeurige volgorde.
3. Sla de afspeellijst op en synchroniseer je hardware. Voor meer informatie over maken van een afspeellijst, klik hier. Voor meer informatie over het synchroniseren van hardware, klik hier.

randomorder