Op maat gemaakte koppelingen: KPI’s tonen op het scherm

Met deze template toon je Key Performance Indicator data op het scherm. De informatie update automatisch gedurende de dag, zodat je niet zelf de informatie in de template hoeft aan te passen. Laat de klanten je doelen zien. Ook zal deze informatie je medewerkers gefocust houden op hun doelen en aangeven of ze op de goede weg zijn. Klanten zullen je ambitie en transparantie waarderen.

Je kunt de gegevens laten zien als grafiek of met een meter.