Kan ik mijn RSS feed in een template op het scherm tonen?

In de meeste gevallen is dit mogelijk. Het hangt af van de manier waarop de feed is opgebouwd (afbeeldingen, text, titels etc.). Je kunt de standaard RSS template gebruiken welke te vinden is via de nieuw fragment pagina of we kunnen een template op maat voor je maken. Klik hier voor meer informatie over de templates die je kunt maken. Klik hier voor meer informatie over het op maat laten maken van content.