Kan ik het volume van fragmenten aanpassen?

Het is mogelijk om het volume aan te passen van fragmenten met geluid (eigen geüploade video’s). Het volume per fragment staat standaard op maximaal en je kunt het volume per fragment aanpassen.Zorg dat het volume van je scherm ook goed staat ingesteld als je geluiden van de video’s wilt laten horen.

HET VOLUME AANPASSEN

1. Ga naar [Beheer Afspeellijsten] op het dashboard en klik op de afspeellijst die de video bevat waar je het volume van wilt instellen.
2. Je kunt het volume van de fragmenten aanpassen door op het icoontje aan de rechterkant van het fragment te klikken en te kiezen voor [Volume].

volume1

3. Er verschijnt een balk waarmee je het volume kunt aangeven. 0% betekent dat er geen gelui is. Als je het knopje op de balk naar rechts schuift, die je het percentage omhoog gaan en zo kun je het volume bepalen. Klik vervolgens op [Opslaan].

volume2

4. Synchroniseer de speler waar deze afspeellijst op staat. Lees meer over het synchroniseren van spelers hier. Zonder synchronisatie zullen de instellingen pas actief worden nadat de nachtelijke geprogrammeerde synchronisatie heeft plaatsgevonden.