Hoe kan ik werken met de fullscreen image widget – portait?

Wat doet deze widget?
Met deze widget kun je een fullscreen afbeelding tonen op een portrait scherm. Klik hier voor meer informatie over de oriëntatie van je scherm. De afbeelding die je uploadt wordt automatisch een kwart naar links gedraaid, zodat hij rechtop op het scherm verschijnt.

Hoe maak ik deze widget?
Je uploadt een horizontale afbeelding naar keuze. Rechts zie je in de live preview dat de afbeelding op deze manier rechtopstaand op het scherm zal verschijnen. Je moet geen rechtopstaande afbeelding uploaden en deze dan kantelen naar rechts, want dan zal de afbeelding niet correct op het scherm tonen. Als je een rechtopstaande afbeelding hebt welke je wilt gebruiken, dien je deze met een ander programma dan het narrowcasting systeem te kantelen, zodat het een horizontale afbeelding wordt en daarna kan hij geüpload worden in de widget.

Nadat je de afbeelding hebt geüpload, vul je de duratie van hoe lang je de afbeelding in beeld wilt hebben in het veld ‘duration’ in. De duratie is in seconden. Ga naar de volgende stap en kies ‘opslaan’. Je kunt de widget nu toevoegen aan een afspeellijst en hem af laten spelen op het scherm.