Hoe kan ik standaard kleuren in templates gebruiken?

WAT ZIJN STANDAARD KLEUREN?

Dit zijn kleuren die je hebt ingesteld in je profielinstellingen. Klik hier voor meer informatie over je profielinstellingen. De standaard toegevoegde kleuren kunnen makkelijk gekozen worden in templates op de plekken waar een optie is voor het instellen van een kleur.

HOE KAN IK KLEUREN TOEVOEGEN?

1. Ga naar je profielinstellingen door rechtsboven op je accountnaam te klikken en vervolgens op [Profiel].
2. Kies het tabblad kleuren.
3. Klik op [Kleur Toevoegen] en klik op het vierkantje wat verschijnt.
4. De kleurentool verschijnt. Selecteer de kleur die je wilt door het verschuiven van de pijl aan de rechterkant en het rondje in het kleurenvak.
5. Klik naast de kleurentool en je kleur is toegevoegd.
6. Klik op [Opslaan].

setcolor

Je kunt ook kleuren toevoegen door bij het maken van een template in de Creation Station op het opslaan icoontje te klikken in de kleurentool. Klik hier voor meer informatie over de Creation Station.

colorsave

HOE KAN IK DE TOEGEVOEGDE KLEUREN GEBRUIKEN?

Maak een template en open de kleurentool bij een veld waar je een kleur kunt kiezen. Onderaan de kleurentool vind je jouw opgeslagen kleuren. Selecteer een van de opgeslagen kleuren. Voor meer informatie over het maken van een template, klik hier.