Hoe kan ik mijn profielinstellingen veranderen?

WAAR KAN IK MIJN PROFIELINSTELLINGEN VINDEN?

Als je in je account rechtsboven op je accountnaam klikt, ontvouwt er een menu. Klik op [Profiel].

profile-1

WAT KAN IK HIER DOEN?

Algemeen: hier kun je je naam, adres en taalinstellingen aanpassen.
– Wachtwoord: hier kun je het wachtwoord van je account wijzigen.
 Kleuren: hier kun je standaard kleuren toevoegen die je ook vindt in de kleurentool als je een template aanmaakt. Klik hier voor meer informatie over standaard kleuren.
Sociaal: hier kun je het narrowcasting systeem koppelen aan je social media account, zodat je kunt inloggen met dezelfde inlogcodes als je social media account.
– Berichten: hier kun je instellingen doen voor het ontvangen van berichten en notificaties. Klik hier voor meer informatie over de berichtenfunctie.

profiel2-1024x505