Hoe beheer en upload ik media?

De pagina Mediabestanden is onderdeel van de Media sectie. Om meer te weten te komen over de Media sectie, klik hier.

MEDIA UPLOADEN

1. Klik op [Bestanden Uploaden] als je in Mediabestanden bent om een bestand te uploaden. In de dropdown type kun je kiezen wat voor een type bestand je wilt uploaden (afbeelding, PDF of video).
2. In de dropdown categorie kun je kiezen aan welke categorie je het bestand toe wilt voegen. Als dit niet van toepassing is, klik op de optie zonder categorie. Voor meer informatie over het beheren van categorieën, klik hier.
3. Met het dropdown onderdeel kun je bepalen of het bestand alleen zichtbaar wordt voor alleen jou of ook voor je subusers (in het geval je een mainuser bent). Bij het kiezen voor Formule kunnen de subusers het bestand terugvinden onder het kopje formule in het overzicht van hun bestanden.
4. Upload één of meerdere bestanden door op de [Add File] knop te klikken. Het is ook mogelijk om het bestand wat je hebt geüpload te hernoemen of te croppen. Dit kun je doen door de icoontjes rechts van het geüploade bestand te gebruiken.

VEREISTEN

Afbeelding uploaden: Je kunt de volgende type bestanden gebruiken: jpg en png (maximaal 20 MB in grootte).

Video uploaden: Je kunt de volgende type bestanden gebruiken: mp4 (maximaal 500 MB in grootte).

upload files

BEWERKEN VAN BESTANDEN

Je kunt bestanden bewerken door op het tandwiel-icoontje te klikken aan de rechterkant van het bestand en vervolgens [Bewerken] te selecteren.

BESTANDEN VERWIJDEREN

Je kunt bestanden verwijderen door op het tandwiel-icoontje rechts van het bestand te klikken en te kiezen voor [Verwijderen]. Als het een formule bestand is, verdwijnt het bestand ook uit de accounts van de subusers.