Wat kan ik doen in de sectie Mijn Bestanden?

HOE KOM IK BIJ MIJN BESTANDEN?

Ga naar Mijn Bestanden door links in het menu te klikken op [Media] en vervolgens [Mijn Bestanden].

your files

WAT KAN IK DOEN IN MIJN BESTANDEN?

Hier vind je alle media die jij en de mainuser hebben geüpload. Net als in de fragmentenbibliotheek heb je ook hier tabbladen. Je hebt de tabbladen ‘Eigen’, ‘Formula’ en ‘Ander; .

Eigen
Hier vind je alle mediabestanden die je zelf hebt geüpload.

Formula
Hier vind je alle mediabestanden die de mainuser heeft geüpload en beschikbaar heeft gemaakt voor de subusers.

Ander
Hier vind je de mediabestanden die beschikbaar zijn gemaakt door het Servicecenter.

Rechtsboven vind je de optie om nieuwe bestanden te uploaden. Klik hier voor meer informatie.

BEWERKEN OF VERWIJDEREN VAN BESTANDEN

De bestanden onder het tabblad ‘Eigen’ kun je bewerken of verwijderen door op het icoontje rechts van het bestand te klikken.

CATEGORIEËN BEHEREN

Je kunt ook categorieën beheren. Klik op [Beheer categorieën] rechtsboven en vervolgens op [Creëer]. Je kunt nu een categorie maken. Benoem je categorie en klik op [Ja]. Je kunt ook bestaande categorieën bewerken door te klikken op [Bewerken] rechts van de categorienaam.