Wat betekenen de errorcodes bij mijn previews?

WAAROM DE ERRORCODES WORDEN GETOOND
Sommige templates krijgen hun informatie vanuit andere bronnen dan het narrowcasting systeem zelf. Zo worden de newsroom templates bijvoorbeeld opgehaald vanuit nieuwssites. We zijn afhankelijk van deze site om de juiste preview te tonen. Daardoor kan het zijn dat ze niet altijd de juiste informatie geven waarmee wij een preview kunnen tonen. Je zult dan een error code zien.

WELKE ERROR CODES ZIJN ER?
Er zijn 3 typen errors die je kunt zien als je een preview bekijkt van een template. Klik hier voor meer informatie over previews van templates. De drie errors zijn:

1. Preview not available. ERROR 430.
  2. Preview not available. ERROR 431.
  3. Preview not available. ERROR 432.

WAT BETEKENEN DE CODES?
Code 430 betekent dat de browser geen crossdomain redirects accepteert en de browser kan daarom geen preview van de bron verkrijgen. De bron staat de browser niet toe om een preview op te halen.

Code 431 betekent dat de bron die je gebruikt in de template de preview niet kan laden. Hij is mogelijk te zwaar of er is een andere oorzaak.

Code 432 betekent dat er geen preview bestand of video beschikbaar is vanuit de bron die je gebruikt in de template. De bron geeft ons geen bestand dat we kunnen gebruiken als preview.

WAT ZIJN DE CONSEQUENTIES?
Als de error wordt getoond, betekent dit dat de bron die je hebt gebruikt niet op het scherm werkt. Als een preview niet wordt getoond in het systeem, zal de template wel nog goed op het scherm tonen, tenzij de input van de template niet correct is. De mediaspeler kan de template nog steeds goed verwerken. Het enige probleem is dat je geen preview kunt bekijken in het narrowcasting systeem en dat je het fragment dus eerst op het scherm moet programmeren om te zien wat het resultaat is.

HOE KAN IK HET OPLOSSEN?
De informatie van de preview wordt gehaald van de bron die wordt gebruikt in het fragment. Helaas kunnen we deze input niet veranderen, omdat wij niet de bron hebben gecreëerd. Om het juist te tonen zal de bron aangepast moeten worden. Als je een RSS of een website gebruikt, zal de eigenaar van deze bron aanpassingen moeten doen om een preview te kunnen tonen. De site moet ons toegang geven om een cross domain aanvraag te kunnen doen vanuit onze site. Hij moet ook beschikbaar zijn voor het laden in iframe element.