Waar kan ik branchespecifieke templates vinden?

We hebben een variatie aan branche gerelateerde templates. Je vindt deze in de volgende categorieën:

• Swimming pools. De templates in deze categorie hebben een achtergrond van een zwembad en ruimte om tekst kwijt te kunnen over zwemlessen en dergelijke.
  • Soccer clubs. De templates in deze categorie hebben een achtergrond van een voetbalveld en je kunt informatie over verschillende voetbalteams in deze templates kwijt. Er is ook een mogelijkheid om informatie van voetbalclubs via KNVB widgets te tonen. Klik hier voor meer informatie.
  • Basic practice. De templates in deze categorie geven je de mogelijkheid om verschillende doktoren, tandartsen etc. met naam en foto te laten zien. Er is ook een mogelijkheid om wachttijden per dokter te laten zien. Klik hier voor meer informatie.
  • Animal hospitals. De templates in deze categorie hebben een speelse achtergrond en hier kun je informatie in kwijt en actieprijzen.
  • Book shops. De templates in deze categorie tonen de omslag van een boek met informatie over boeken en evenementen die plaatsvinden in jouw boekwinkel.

Deze categorieën kun je vinden op de nieuw fragment pagina. Klik hier voor meer informatie over het maken van fragmenten. Zijn de fragmenten niet beschikbaar in je account? Het Servicecenter voegt ze graag voor je toe.

We hebben ook fragmenten in specifieke stijlen. Je kunt deze in je afspeellijst programmeren voor een samenhangend programma op het scherm. Per stijl zijn er verschillende templates beschikbaar waar je verschillende soorten informatie in kwijt kunt, zoals teksten, afbeeldingen, video’s en logo’s.

Transparent style. Deze kun je gebruiken in verschillende branches. Het is een basis stijl.
Healthcare style. Deze is gemaakt voor de healthcare branche. Je kunt in deze categorie templates vinden voor het tonen van doktoren van jouw praktijk en openingstijden.
Corporate style. Deze categorie is gemaakt voor de corporate branche. De templates in deze stijl hebben een professionele en zakelijke look en feel.
Hipster style. Deze stijl is gemaakt voor de retail branche. Het geeft energie en enthousiasmeert het publiek om aankopen te doen.

Deze categorieën vind je op de nieuw fragment pagina.

Het is ook mogelijk om een template in je eigen huisstijl te laten maken voor een scherpe prijs! Klik hier voor meer informatie.