Right’s management: programmeren voor mainusers en subusers

• De mainuser kan afspeellijsten maken die beschikbaar zijn voor de hele formule of enkel voor een of meer spelers. Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspeellijst. De afspeellijst kan geprogrammeerd worden op alle spelers in de formule of een selectie van spelers.
  • De subuser kan geen afspeellijsten bewerken die zijn gemaakt door de mainuser. De subuser kan deze afspeellijsten alleen openen en bekijken.
  • De subuser kan zelf afspeellijsten maken en programmeren en deze ook beheren. De mainuser heeft ook toegang tot deze afspeellijsten en kan ze bewerken, (de)activeren of verwijderen. Andere subusers kunnen deze afspeellijsten niet zien en ook niet bewerken.
  • Zowel de mainuser als de subuser kunnen ervoor kiezen om een afspeellijst in willekeurige volgorde af te laten spelen. Klik hier voor meer informatie.