Rights management: gebruikerinstellingen voor mainusers en subusers

• De mainuser kan gebruikers bewerken, toevoegen en verwijderen via het menu [Gebruikers]. Klik hier voor meer informatie. De subuser kan alleen zijn eigen account inzien en eigen profielinformatie aanpassen en ook het wachtwoord en de taalinstellingen via [Profiel]. Hij kan geen informatie zien van andere subusers of de mainuser.
  • De mainuser kan gemakkelijk inloggen in de accounts van gebruikers door de knop [Huidige weergave] bovenin het account te gebruiken.