Kan ik mijn eigen hardware toevoegen?

Ja, dit is mogelijk als je een mainuser of single user bent. De mainuser kan spelers toevoegen voor subusers. Klik hier voor meer informatie over het toekennen van spelers aan subusers.

HOE WERKT HET?

1. Het Servicecenter moet de optie voor het toevoegen van eigen hardware aanzetten. Het is niet standaard geactiveerd. Als je deze optie wilt gebruiken, kun je een ticket sturen naar het Servicecenter om te activeren. Klik hier voor meer informatie over het verzenden van een ticket.

2. Als deze optie is geactiveerd, kun je naar [Speler overzicht] gaan links in het menu onderĀ [Mediaspelers].

3. Rechtsboven vind je een knop [Speler toevoegen]. Klik hierop.

add devices

4. A pop-up appears which explains the steps you have to take.

add devices2

5.Als je de wizard hebt doorlopen, zal de hardware in je account verschijnen. Er wordt een notificatie gestuurd naar Servicecenter zodat er een licentie voor de speler geactiveerd kan worden.

WAT VOOR TYPEN HARDWARE KAN IK TOEVOEGEN?

Je kunt mediaspelers toevoegen van het type XMP of een Samsung Smart Signage Display. Ze moeten gecertificeerd zijn om te werken met het narrowcasitng systeem. Als je wilt weten of je hardware gecertificeerd is, neem dan contact op met het Servicecenter.