Kan ik de naam van mijn hardware aanpassen?

Het is mogelijk om de naam van je XMP speler of Samsung Smart Signage Display aan te passen via je account. Volg hiervoor onderstaande stappen.

1. Ga naar [Mediaspelers] links in het menu en klik opĀ [Speler overzicht].
2. Klik op de hardware waar je de naam van wil aanpassen.
3. Pas de naam aan in het veld naam.
4. Klik op [Opslaan]. Zorg dat de naam die je de speler geeft duidelijk is, zodat jij en het Servicecenter hem terug kunnen leiden naar jouw account. De naam van de hardware wordt direct aangepast na het opslaan.

aanpassen naam