Hoe stel ik locaties in voor mijn mediaspeler?

WAT ZIJN LOCATIES VOOR MEDIASPELERS?

Je kunt een locatie koppelen aan je mediaspeler, zodat je hier specifiek op kunt programmeren. Als je bijvoorbeeld een promotie hebt die alleen in een bepaalde provincie geldt, dan kun je een afspeellijst programmeren op alleen die mediaspelers die zich in die provincie bevinden.

WIE KAN LOCATIES VOOR MEDIASPELERS GEBRUIKEN?

Programmeren op locaties is alleen beschikbaar voor mainusers en subusers. Zij hebben meerdere mediaspelers die over de wereld verspreid staan en kunnen met deze functie gemakkelijk programmeren.

MEDIASPELERS KOPPELEN AAN LOCATIES

1. Selecteer de mediaspeler waar je een locatie aan wil koppelen via [Mediaspelers] en vervolgens [Speleroverzicht] links in het menu.
2. Ga naar het tabblad locatie en typ het adres van de mediaspeler in.
3. Als het juiste adres naar voren komt, selecteer je deze.
4. Klik op [Opslaan] onderaan de pagina.