Hoe kan ik zien wat er geprogrammeerd staat op mijn hardware?

JE PROGRAMMERING CONTROLEREN

Je hebt afspeellijsten gemaakt en geprogrammeerd, maar nu wil je in één oogopslag zien wat nu precies waar staat geprogrammeerd. Mainusers en subusers kunnen dit op een andere manier bekijken dan single users.

MAINUSERS EN SUBUSERS

Er zijn twee manieren om je programmering in te zien:

1. De eerste optie is een compleet overzicht van al je spelers en afspeellijsten. Hiervoor ga je naar [Kalenderoverzicht] onder [Mediaspelers] links in het menu. De groene bolletjes laten zien welke afspeellijsten actief zijn op de hardware en rode bolletjes tonen aan welke afspeellijsten inactief zijn op de hardware. Je kunt direct naar de betreffende afspeellijst gaan door op naam van de afspeellijst te klikken in het overzicht.

overzicht 1 en

2. De tweede optie is een overzicht per hardware. Hiervoor ga je naar [Resultaat per speler] onder [Mediaspelers] links in het menu. Selecteer een mediaspeler van de dropdown bij selecteer mediaspeler. Je krijgt een overzicht van alle geprogrammeerde afspeellijsten op de mediaspeler. Je kunt direct naar een afspeellijst gaan, door op de naam te klikken in de kalender.

overzicht 2 en

SINGLE USERS

Je kunt je programmering inkijken, door naar [Programmering] en dan [Programmeer afspeellijsten] te gaan links in het menu. Een overzicht van alle geprogrammeerde afspeellijsten verschijnt in de kalender. Het toont ook de tijden van wanneer tot wanneer de afspeellijst actief is. Je kunt direct naar de afspeellijst gaan door op de naam te klikken.