Hoe kan ik Happening gebruiken?

WAT IS HAPPENING?

Happening is een feature waarmee je eigen content kunt tonen in de RSS templates of in de tickertape. Op deze manier kun je nieuws items laten zien die je zelf hebt geschreven, zonder dat je een RSS feed nodig hebt. Als je een Happening aan de RSS template koppelt, verschijnt de content uit de Happening automatisch op het scherm. Voor meer informatie over het laten zien van Happening in een tickertape, klik hier.

HOE MAAK IK EEN HAPPENING AAN?

1. Ga naar [Happening] onder [Media] in het linkermenu.
2. Druk op [Creëer] rechtsboven.

happening nl

3. Vul in naam in voor jouw Happening.
4. Nu kun je de happening gaan invullen met berichten. Geef de berichten een titel en vul tekst in en voeg eventueel nog een afbeelding toe. NB: Je kunt een bestaand Happening bericht bewerken door op het potloodicoontje rechts van elk bericht te klikken.
5. Druk op [Bericht verzenden]. Je kunt hierna nog meer berichten toevoegen aan je happening. Elke keer als je een nieuw bericht toevoegt, wordt dit ook geüpdate op het scherm.

happening 2 nl

6.  Ga naar [Nieuw fragment] op je dashboard. Als je bij je Happening afbeeldingen hebt toegevoegd, kies je de template RSS Feed + image. Als je een Happening hebt gemaakt zonder afbeeldingen, kies je de template RSS Feed.
7. Volg de stappen en vink bij  het veld RSS feed het vakje voor Happening aan. Kies de Happening die je wilt vertonen uit de dropdown.

happening 3 nl

8. Klik in de laatste stap op [Opslaan].

Je kunt vervolgens het fragment in een afspeellijst opnemen en programmeren. Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspeellijst.